Luxusní alu kola pro Seat Leon

Novinky značky SEAT a SEAT fora
Odpovědět
admin
Administrátor
Příspěvky: 44
Registrován: úte 29. lis 2011 8:55:18
Kontaktovat uživatele:

Luxusní alu kola pro Seat Leon

Příspěvek od admin »

Chcete dát svému Leonu nové obutí? Dobrý nápad! Stojíte o pár tipů, co právě Vašemu autu může slušet? Ještě lépe! Jste totiž na správném místě.

První generace jezdí na discích s roztečí 5x100, v dalších generacích je to už rozteč 5x112. K mání jsou i dvacetipalcové disky, které obzvláště na takto sportovně laděném voze vyhlížejí skutečně velmi dobře.

Ačkoliv Seat Leon prošel za dobu své existence hned několika designovými změnami, společné jmenovatele všech jeho verzí jsou dynamičnost, hbitost, agilita a elegance. A proto vhodná alu kola 16,17,18 palců budou především ta, která tyto vlastnosti ještě více podtrhnou.

K tomu se hodí zejména disky s tenčími paprsky, které vypadají moderně a svěže. Což samozřejmě neznamená, že nemůžete sáhnout po kreativnějších variantách.
Ke karoseriím lakovaným pestrými barvami mohou dobře pasovat černé či stříbrné elektrony. Jste-li milovníci kontrastních kombinací, mezi širokou nabídkou takto zbarvených disků si jistě vyberete. Stejně dobrou službu mohou prokázat i kola s barevnými linkami nebo vysoce leštěným čelem.

Chromovaná kola sice vypadají pozoruhodně, ale ne s každým autem budou dobře ladit, tak pozor na to.

I s těmi nejlepšími radami a sebepodrobnějším přehledem by byl výběr alu kol jen střelbou naslepo. Naštěstí tu ale máme konfigurátor alu kol, díky kterému nemusíte ani vstávat ze židle a přímo v prohlížeči můžete na fotografii vozu vyzkoušet vhodnost jednotlivých elektronů. Tuto skvělou vychytávku nelze než vřele doporučit.
Přílohy
leon.jpg
leon.jpg (108.62 KiB) Zobrazeno 31060 x

Odpovědět